Looking For Anything Specific?

Son Dakika Diyarbakır Yangın / Son dakika Çamlıca kulesinde yangın çıktı! - Internet Haber - Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Son Dakika Diyarbakır Yangın / Son dakika Çamlıca kulesinde yangın çıktı! - Internet Haber - Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.. Akp kritik eşiğin altına düştü. 300 dönümlük alan kül oldu. Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Diyarbakır gazi yaşargil eğitim araştırma hastanesi kadın doğum klinikleri ek binasında yangın çıktı. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme:

Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı. Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. 300 dönümlük alan kül oldu.

Diyarbakır'da iki gencin ölümünde sır perdesi aralanıyor ...
Diyarbakır'da iki gencin ölümünde sır perdesi aralanıyor ... from i.milliyet.com.tr
Ve diyarbakır ile ilgili en güncel haberleri görüntülemek için ntv diyarbakır sayfasını takipte kalın! Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Son dakika diyarbakır haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme: Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. Diyarbakır söz 8 eylül 2020 salı. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı.

Diyarbakır yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Diyarbakır'da bir apartmanın 7'nci katında çocukların ateşle oynaması sonucu yangın çıktı. Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 300 dönümlük alan kül oldu. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında biri hamile 7 kadın dumandan etkilendi. Diyarbakır söz 8 eylül 2020 salı. Diyarbakır'ın merkez kayapınar i̇lçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme: Bursa'da bir binanın bodrumunda çıkan yangın paniğe yol açtı. Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Haberler yaşam haberleri son dakika: Bildirmesi üzerine olay yerine gelen diyarbakır büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

300 dönümlük alan kül oldu. Diyarbakır son dakika haberleri ve diyarbakır haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Diyarbakır orman i̇şletme ve büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle akşama doğru kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle yön değiştirdi. Eskişehirspor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı. Haberler yaşam haberleri son dakika:

Diyarbakır'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Diyarbakır'da Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde iki kamyon arasında akaryakıt ikmali yapıldığı sırada çıkan yangında 2 kişi yaralandı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında biri hamile 7 kadın dumandan etkilendi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. En güncel ve son dakika diyarbakır gelişmeleri için ntv'nin diyarbakır sayfasını ziyaret edin. Diyarbakır'da bir apartmanın 7'nci katında çocukların ateşle oynaması sonucu yangın çıktı. Diyarbakır kadın doğum ve çocuk hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Hastane tahliye ediliyor, bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.

Haberler yaşam haberleri son dakika: Diyarbakır'da kadın doğum ve çocuk hastanesinde yangın çıktı. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı. Diyarbakır gazi yaşargil eğitim araştırma hastanesi kadın doğum klinikleri ek binasında yangın çıktı. Eskişehirspor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı. Diyarbakır elazığ karayolu üzerinde bulunan organize sanayi bölgesi'ndeki bir köpük tabak fabrikasında yangın çıktı. Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. Diyarbakır'da bir apartmanın 7'nci katında çocukların ateşle oynaması sonucu yangın çıktı. Bildirmesi üzerine olay yerine gelen diyarbakır büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Son dakika diyarbakır haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika haberine göre, diyarbakır'ın lice ilçesinde dağlık alanda çıkan yaklaşık 20 hektarlık yangın söndürülürken alevlerin etkili olduğu alanlarda ekipler 2 araçla soğutma çalışması yürütüyor. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme: Diyarbakır'da 2 katlı gelinlik mağazasında elektrik kontağından yangın çıktı.

Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Eskişehirspor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı. Diyarbakır elazığ karayolu üzerinde bulunan organize sanayi bölgesi'ndeki bir köpük tabak fabrikasında yangın çıktı. Diyarbakır'daki kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. › diyarbakır son dakika haberleri.

Diyarbakır Son Dakika Bayram Çiçek / Son dakika haberleri ...
Diyarbakır Son Dakika Bayram Çiçek / Son dakika haberleri ... from fotocdncube.gazetevatan.com
Diyarbakır yangın haberleri ve diyarbakır yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Ve diyarbakır ile ilgili en güncel haberleri görüntülemek için ntv diyarbakır sayfasını takipte kalın! Diyarbakır'da kadın doğum ve çocuk hastanesinde yangın çıktı. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı. Eskişehirspor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı. 300 dönümlük alan kül oldu. Yangında 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti. Diyarbakır'ın bismil ilçesinde, kardeşlerinin düğününe gitmeye hazırlanan uçar ailesinin evleri yandı.

Eskişehirspor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı.

Yangın nedeni ile ev ve binadaki vatandaşlar apartmanı tahliye etti. Kattaki bir evde iddiaya göre çocukların çakmakla oyunu sonucu yangın çıktı. Diyarbakır'ın ergani ile çermik ilçeleri arasında bulunan jandarma karakolunun mühimmat deposunda yangın çıktı. Bursa'da bir binanın bodrumunda çıkan yangın paniğe yol açtı. Diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde iki kamyon arasında akaryakıt ikmali yapıldığı sırada çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Diyarbakirgazete.com yerel ve bölgeden haberler ile diyarbakır son dakika haberleri okuyabileceğiniz ilkeli ve tarafsız diyarbakır haber ajansı hizmetidir. Diyarbakır'da sebze ve meyve hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Eskişehirspor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı. Son dakika haberine göre, diyarbakır'ın lice ilçesinde dağlık alanda çıkan yaklaşık 20 hektarlık yangın söndürülürken alevlerin etkili olduğu alanlarda ekipler 2 araçla soğutma çalışması yürütüyor. 08 ekim 2017, pazar 18:18 son güncelleme: › diyarbakır son dakika haberleri. Yangında 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti. Diyarbakır'ın merkez kayapınar i̇lçesi'nde bir binanın 7'nci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Diyarbakır'da iki katlı ev, çıkan yangında zarar gördü son dakika diyarbakır. Diyarbakır gazi yaşargil eğitim araştırma hastanesi kadın doğum klinikleri ek binasında yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar